Speciaal voor pedicure toepassing levert Sterko u o.a.:

dental towels / table towels

onderzoeksbank papier

cosmetic pads

mondkapjes

wattenstaafjes

wattenschijfjes / cleaning pads

nail wipes

hygiënische doekjes

tissues

Leverbaar uit voorraad zonder minimale afname.
Dankzij eigen fabricaat leveren wij u disposables en papier-producten voor pedicure tegen gegarandeerd scherpe prijzen.

Meer weten over uw voordelen met de pedicure disposables van Sterko?

Bel of mail:
+31 (0) 478 632 144
info@sterkobv.nl

Profistar Dental Towels  Manicure / Pedicure doekjes

Profistar Dental Towels zijn opgebouwd uit 2 lagen tissue en 1 laag PE. De 2 lagen tissue garanderen een snelle opname van vloeistoffen, de laag PE beschermt kleding, handdoeken en meubilair. Ook geschikt als onderlegdoek voor de behandelingsinstrumenten. Verpakt per 125 stuks in een cellofaan, 4 pakken van 125 stuks per doos.
Formaat 33x46 cm.

Profistar economy plasty

Onderzoeksbank papier voorzien van een PE-laag. De Profistar economy plasty rollen zijn voorzien van 1 laag tissue 1x28 gr/m2 + PE. De rollengte is 50 meter, iedere 30 cm voorzien van een perforatie. Verpakking: 6 rollen per doos. Leverbaar in 40, 50, 55 en 60 cm breed.


Profistar extra plasty

3-Laags onderzoeksbank papier, groen geplastificeerd. Voorzien van perforatie. Verkrijgbaar in de formaten 40, 50, en 60cm breed.


Profistar85 table towels

Profistar85 cellofaan bestaat uit super absorberend airlaid met een extra latexverbinding voor meer sterkte in een natte omgeving. De doeken zijn pluis- en krasvrij en super absorberend. Ze nemen tot 7x hun eigen gewicht in vloeistof op.Het formaat is 32x36 cm. De doeken zijn verpakt per 25 stuks in cellofaan en per 500 stuks in een doos.


Profistar cosmetic pads

Katoenen cosmetic pads ofwel wattenschijfjes. De ronde schijfjes zijn per 80 stuks verpakt in een zakje, 24 zakjes in een doos. De ovale schijfjes zijn per 40 stuks verpakt in een zakje, 24 zakjes in een doos. De kwaliteit is 100% echt katoen.


Profistar wattenstaafjes

De Profistar oorstokjes zijn 7.5 cm lang en aan beide zijden voorzien van zachte katoen. De wattenstokjes zitten met 200 stuks in een dispenser, 24 dispensers in een doos.


Profistar mondkapjes

De Profistar mondkapjes / gezichtsmaskers zijn voorzien van een elastiek en een neusklip. De kapjes hebben de hoogste filtratie waarde en zijn leverbaar in verschillende kleuren. Verpakking: 50 stuks in een dispenser, 40 dispensers per doos. Hygiënisch en comfortabel in het gebruik.


Profistar nail wipes

Speciale tissues voor het behandelen van nagels. Niet pluizend en multifunctioneel. 1000 Tissues per doosje. Formaat 4x5 cm.


Profistar cleaning pads

Speciale airlaid pads, bijzonder geschikt voor het schoonmaken van nagel penselen of make-up penselen. De pads zijn kras- en pluisvrij. Afmeting 10x12 cm. Verpakking: 200 pads per dispenser, 36 dispensers in een doos.


Facial tissues

2-Laags extra zachte, extra witte kwaliteit tissues. Verpakt met 100 Tissues per dispenser. 40 dispensers per doos.


Profistar Cellpure
onderzoeksbank papier

Cellpure rollen bestaan uit 2 lagen tissue en zijn absorberend, zacht, extra wit en aangenaam voor de huid. De rollen plakken niet aan de huid en nemen vocht en huidvet snel op. De rollen zijn iedere 38 cm voorzien van een perforatie. 150 Meter per rol. Iedere rol is hygiënisch verpakt in een PE-zak. Leverbaar in 40, 45, 50 en 59cm breedte. Verpakking: 4 rollen per doos.


Gezichtskussen-hoes

Face cradle cover. Aangenaam zacht en uiterst hygiënisch.


Massagetafel-hoes

Hoogwaardige overtrek gemaakt van polyester. Extra zacht en sterk. Hoge kwaliteit met een luxe uitstraling.
Het formaat is 90 x 190 + 20.


Diverse strings en shorts

Sterke zacht aanvoelende kwaliteit. De strings en shorts zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal. Milieuvriendelijk en uitermate geschikt voor spa's, beautysalons en medische omgevingen.