Speciaal voor medische toepassingen levert Sterko u o.a.:

onderzoeksbank papier

mondkapjes

handdoek rollen

hygiënische doekjes

geplastificeerd onderzoeksbank papier

Leverbaar uit voorraad zonder minimale afname.
Dankzij eigen fabricaat leveren wij u disposables en papier-producten voor medische toepassingen tegen gegarandeerd scherpe prijzen

Meer weten over uw voordelen met de medische disposables van Sterko?

Bel of mail:
+31 (0) 478 632 144
info@sterkobv.nl

Profistar economy plasty

Onderzoeksbank papier voorzien van een PE-laag. De Profistar economy plasty rollen zijn voorzien van 1 laag tissue 1x28 gr/m2 + PE. De rollengte is 50 meter, iedere 30 cm voorzien van een perforatie. Verpakking: 6 rollen per doos. Leverbaar in 40, 50, 55 en 60 cm breed.


Profistar extra plasty

3-Laags onderzoeksbank papier, groen geplastificeerd. Voorzien van perforatie. Verkrijgbaar in de formaten 40, 50, en 60 cm breed.


Profistar85 dep doekjes

Profistar85, super absorberend airlaid met een extra latexverbinding voor meer sterkte in een natte omgeving. Pluis- en krasvrij en super absorberend. Ze nemen tot 7x hun eigen gewicht in vloeistof op. Afmeting 32x36 cm. Verpakt per 25 stuks in cellofaan, 500 stuks in een doos.


Profistar mondkapjes

De Profistar mondkapjes / gezichtsmaskers zijn voorzien van een elastiek en een neusklip. De kapjes hebben de hoogste filtratie waarde en zijn leverbaar in verschillende kleuren. Verpakking: 50 stuks in een dispenser, 40 dispensers per doos. Hygiënisch en comfortabel in het gebruik.


Profistar blue power

Geplastificeerd onderzoeksbank papier op rol. Leverbaar in 2 lagen tissue 2 x 22 gr/m2 + 1 laag PE voor absolute bescherming. Rolbreedte 50 cm, rollengte 50 meter, iedere 70 cm voorzien van een perforatie. Verpakking: 6 rollen per doos.


Profistar aqua

De Profistar Aqua handdoekrollen zijn van een extra zacht en absorberend airlaid. Deze zijdezachte rollen zijn 50 cm breed, iedere 60 cm voorzien van perforatie. Door de sterke absorberende eigenschappen kan de doek ook als deptissue worden gebruikt. De rollen zijn verpakt per 6 in een doos. Eveneens verkrijgbaar in 40 cm breed, iedere 30 cm voorzien van een perforatie.


Profistar Dental Towels

Profistar Dental Towels zijn opgebouwd uit 2 lagen tissue en 1 laag PE. De 2 lagen tissue garanderen een snelle opname van vloeistoffen, de laag PE beschermt kleding, handdoeken en meubilair. Ook geschikt als onderlegdoek voor de behandelingsinstrumenten. Verpakt per 125 stuks in een cellofaan, 4 pakken van 125 stuks per doos. Formaat 33x46 cm.


Profistar Cellpure
onderzoeksbank papier

Cellpure rollen bestaan uit 2 lagen tissue en zijn absorberend, zacht, extra wit en aangenaam voor de huid. De rollen plakken niet aan de huid en nemen vocht en vet snel op. De rollen zijn iedere 38 cm voorzien van een perforatie. 150 Meter per rol. Iedere rol is hygiënisch verpakt in een PE-zak. Leverbaar in 40, 45, 50 en 59 cm breedte. Verpakking: 4 rollen per doos.


Gezichtskussen-hoes

Face cradle cover. Aangenaam zacht en uiterst hygiënisch.


Massagetafel-hoes

Hoogwaardige overtrek gemaakt van polyester. Extra zacht en sterk. Hoge kwaliteit met een luxe uitstraling.
Het formaat is 90 x 190 + 20.


Diverse strings en shorts

Sterke zacht aanvoelende kwaliteit. De strings en shorts zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal. Milieuvriendelijk en uitermate geschikt voor spa's, beautysalons en medische omgevingen.