Speciaal voor toepassing in de kapsalon levert Sterko u o.a.:

punt- / permanentpapier
speciaal voor omvormingen

warmte vasthoudend meche papier voor alle verftechnieken

wegwerp kapmantels

verf beschermdoeken

watten

doekjes voor typische kapperstoepassingen

handdoek rollen

aluminium venster folie


Leverbaar uit voorraad zonder minimale afname.
Dankzij eigen fabricaat leveren wij u disposables en papier-producten voor kappers tegen gegarandeerd scherpe prijzen

Meer weten over uw voordelen met de kappers disposables van Sterko?

Bel of mail:
+31 (0) 478 632 144
info@sterkobv.nl

puntpapier / permanentpapier

Speciaal papier voor omvormingen.
De eigenschappen van deze permanent papieren garanderen u dat de vloeitjes niet snel scheuren en houden de vloeistoffen perfect op hun plaats.
De papieren zijn plano en gevouwen leverbaar.
Wij snijden in de door u gewenste formaten.
Verpakking met uw eigen bedrukking is mogelijk.


Profistar Hi-Lite wraps

Meche papier gemaakt van behandeld papier ten behoeve van alle verftechnieken. Extra licht van gewicht, zodoende zeer comfortabel voor de klant. Geplastificeerd en isolerend. Verkrijgbaar in de maten 10x17 cm, 10x25 cm en 10x40 cm. 250 Vellen per doosje.


Profistar Hi-Lite foam gold

Meche papier in schuim, houdt de behandelingswarmte vast. Geschikt voor alle verftechnieken. Verkrijgbaar in de formaten 9.5x20 cm en 9.5x30 cm. 200 Vellen per doosje.


Profistar Hi-Lite foam silver

Meche papier in schuim, houdt de behandelingswarmte vast. Geschikt voor alle verftechnieken. Verkrijgbaar in de formaten 9.5x20 cm en 9.5x30 cm. 200 Vellen per doosje.


Profistar Hi-Lite foam multicolour

Meche papier in schuim, houdt de behandelingswarmte vast. Geschikt voor alle verftechnieken. Verkrijgbaar in de formaten 9.5x20 cm en 9.5x30 cm. 200 Vellen per doosje.


Profistar ¾ Plasty

Profistar Plasty is de ideale wegwerp kapmantel tijdens de verf- of permanent behandeling.
Deze verfbeschermdoeken absorberen de vloeistoffen snel en doeltreffend door het extra dikke 2-laags tissue.
De groene PE-laag beschermt de kleding en handdoeken.
De rol heeft een papieren kraag en zit aangenaam in de hals van uw klant. De rollen zijn 50 cm breed en 50 meter lang. Iedere 70 cm voorzien van een perforatie. Verpakking: 6 rollen per doos

Profistar blue power

Verfbeschermdoeken op rol. Leverbaar in 2 lagen tissue 2x22 gr/m2 + 1 laag PE voor absolute bescherming. De rollen zijn 50 cm breed en 50 meter lang. Iedere 70 cm voorzien van een perforatie. Verpakking: 6 rollen per doos.


Profistar lontwatten / kapperswatten

Hoogste kwaliteit echte katoenen lontwatten. Deze uitrek lint watten zijn verpakt per 1000 gram in een zak, verpakt per 9 zakken in een doos.


Profistar lontwatten op rol

Hoogste kwaliteit katoenen lontwatten. Deze watten zijn op een spiraalkoker gewikkeld en geschikt voor plaatsing op een rollenhouder. De rollen zijn verpakt per 1000 gram in een zak. 6 Zakken in een doos.  


Profistar nekdoeken

Profistar nekdoekjes bestaan uit 2 lagen tissue en 1 laag PE voor absolute bescherming en hygiëne bij iedere wasbeurt. De beschermdoekjes zijn verpakt per 125 stuks in een cellofaan, 4 pakken van 125 stuks per doos. De doekjes zijn 33x46 cm. Ook ideaal als onderleg doekje voor gereedschap, verfbakjes etc.


Profistar85 depdoeken

Profistar85 is een optimaal absorberend airlaid met extra latexverbinding voor meer sterkte in een natte omgeving. De doeken zijn pluis- en krasvrij en super absorberend. Ze nemen tot 7x hun eigen gewicht in vloeistof op. Afmeting 32x36 cm, verpakt per 25 stuks in cellofaan bij 500 stuks in een doos.


Profistar alu-venster folie

Speciale aluminium folie met plastic venster voor het direct beoordelen van het verfproces. U hoeft de meches niet meer te openen en bespaart dus tijd en geld.


Profistar aqua

Profistar aqua handdoekrollen zijn opgebouwd uit extra zacht en absorberend airlaid. Deze wegwerp kapmantels zijn 50 cm breed en iedere 60 cm voorzien van een perforatie. Door de sterk absorberende eigenschappen is de doek ook als deptissue bruikbaar. Verpakt per 6 rollen in een doos. De rol is eveneens verkrijgbaar in 40 cm breed en iedere 30 cm voorzien van een perforatie.